sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Mitä kuuluu Bamse-poika?

Näin joulun alla voi olla vain iloinen siitä, että Bamse on saanut tikit pois ja että voidaan käydä edes hihnakävelyillä. Bamsella koittaa taatusti ilon ja onnen hetki, kun se sitten joskus ensi vuonna saa vihdoin juosta vapaana. Leikattu jalka näyttää vähän säälittävältä, kun siihen ei ole kasvanut kunnolla karvaa. Sen sijaan selkään on alkanut jo kasvaa karvaa siihen kohtaan, jossa Bamsella oli leikkauksessa epiduraali.

Kirjoitin jo aiemmin siitä, miten hellyydenkipeä Bamsesta on leikkauksen jälkeen tullut. Hauskaa, miten se nyt malttaa ottaa vastaan silityksiä ja rapsutuksia, kun taas pienempänä sillä oli kiire puuhastella kaikenlaista muuta. Bamse saattaa jopa tulla suorastaan pyytämään silityksiä.

Tänään Bamse nosti ensimmäistä kertaa jalkaa sitten marraskuun. Ja se jopa varasi sillä hetkellä painoa leikatulle jalalleen. Hampaat taas vaikuttavat vaihtuneen kokonaan tai ainakaan hetkeen ei ole löytynyt pudonneita hampaita. Puruluiden pureskelu on siis taatusti helpottunut, kun on kunnon hampaat joilla pureskella.

Onneksi Bamsella onkin puruluita ja leluja virikkeinään. Aktivointipelejä se on saanut nyt pelata päivittäin. Tälläkin hetkellä Bamse makoilee pedissään ja syö tyytyväisenä puruluuta. Netta taas ei tuossa iässä oikein kelpuuttanut muita puruluita kuin rouheluut. 

Pian on edessä Bamsen ensimmäinen joulu ja sille on hankittu jo lahjakin, mutta siitä lisää myöhemmin. Joulufiilis ei vain ole kovinkaan korkealla, kun sään puolesta voisi luulla, että on marraskuu. Lumesta ei täällä Helsingissä ole tietoakaan ja sää on viime aikoina ollut ankea ja harmaa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti