torstai 19. joulukuuta 2019

Jalkakuulumisia

Eilen suuntasimme taas Kampin HauMauhun, sillä vuorossa oli tikkien poisto. Bamse olikin jo alkanut kyllästyä kotona olemiseen ja kaulurin kanssa nukkumiseen. Haava oli parantunut hyvin. Bamsella on jalassa kolme pinnaa, joita ei ainakaan pitäisi joutua poistamaan.

Nyt pitää vielä ottaa rauhallisesti ainakin kuukausi, ehkä jopa puolitoista kuukautta. Hihnalenkkejä, ei hyppimistä tai pomppimista. Portaiden kävelyyn Bamse sai luvan. Täytyy siis jatkaa patjalla nukkumista, koska muuten Bamse takuuvarmasti hyppää sängylle. Se oli muutenkin ennen leikkausta kova poika hyppimään.

Onhan tämä riehumiskielto rankka Bamselle, joka on kovin meneväistä ja energistä sorttia. Onneksi kotona on käytössä aktivointipelejä. Myös temppujen harjoitteleminen on Bamsesta mahdottoman hauskaa. Maahanmenoharjoittelukin on alkanut sujua.

Tämän jalkaleikkauksen myötä vuosi sai vähän erilaisen käänteen. Nyt jäivät joulukuun parin kauniin päivän metsälenkit Bamsen kanssa väliin. Vuoden lopussa käydään läpi tulevan vuoden tavoitteet. Agilityllehän näytettiin tikkien poiston yhteydessä vihreää valoa, mutta sen lajin kohtalo selvinnee ensi vuonna luustokuvien jälkeen.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti