sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Metsäilyä ja jälleennäkemisiä

Tänään Bamsella oli ilon ja onnen päivä, kun se pääsi leikkimään Teppo-veljensä kanssa. Ennen leikkiin ryhtymistä veljekset haistelivat toisiaan pitkään. Poikien leikit näyttivät hauskalta ja veljeksillä oli paljon samankaltaisia eleitä. Veljekset kuin ilvekset! Oli kyllä hauska katsella sitä leikin riemua, kun Bamsekaan ei ollut aikoihin päässyt leikkimään kenenkään kanssa.

Leikkejä seurasi toki pidempi pesuoperaatio, koska hiekkaisessa koirapuistossa koirat muuttuivat nopeasti rapaisiksi. Bamsekin vaihtoi väriä melkein kokonaan... En ole ikinä nähnyt Bamsea (tai mitään muutakaan koiraa) yhtä kuraisena. Nyt Bamse rentoutuu nukkumalla ja mulkoilee paheksuvasti sohvalta.


Noin muuten Bamse on ollut oma energinen itsensä. Onneksi on päästy käymään metsässä, jotta Bamse saa energiaansa vähän paremmin purettua. Alla olevista kuvista kolme ensimmäistä on tammikuun lopulta ja loput tältä viikolta.

Bamse on selvästi nauttinut ulkoilusta (ja muutenkin suunnilleen kaikesta). Olikin ihanaa, kun hetken ajan oli paremmat säät. Nyt marraskuuta muistuttava harmaa sää on näköjään tehnyt paluun. Tänä talvena on tarvinnut vain pyyhkiä kuraisia tassuja, ei irrotella lumipalloja turkista.

Energiaa Bamsella on piisannut jopa lenkkien jälkeen. Eilisen viiden kilometrin lenkin jälkeen se jatkoi riehumista kotona. Purtavaa pitää taas pian hankkia lisää, ettei Bamse kanavoi energiaansa vääriin kohteisiin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti