maanantai 17. helmikuuta 2020

10 faktaa Bamsesta

1. Bamse rakastaa sukkia yli kaiken. Sillä on myös taito löytää sukkia kaikkialta ja se myös todistetusti varastaa sukkia sekä pyykkinarulta että pyykkikorista. Sillä ei siis ole Bamselle mitään merkitystä, ovatko sukat puhtaita vai likaisia.

2. Bamse inhoaa hajuvettä. Jos sille näyttää hajuvesipulloa, se lähtee heti perääntymään.

3. Bamse rakastaa muita koiria. Se haluaisi olla aivan kaikkien kaveri.

4. Röhkivä lelupossu on yksi Bamsen rakkaimmista leluista. Bamse pörisee itsekin samalla kun röhköttää lelua.

5. Kun Bamse oli pieni, sille tuli aina hikka ruokailun jälkeen.


6. Yksi Bamsen erikoistaidoista on kovaääninen haukottelu julkisilla paikoilla.

7. Bamse osallistui syksyllä fuksiaisiin. Olimme pitämässä siellä rastia ja otimme Bamsen mukaan, jotta sen ei tarvitsisi olla yksin kotona. Samalla pentu sai myös rautaisannoksen sosiaalistamista.

8. Pienenä Bamse pelkäsi niin tavallista imuria kuin varsi-imuriakin. Tavallinen imuri on vieläkin pelottava, mutta varsi-imuriin Bamse suhtautuu jo rennommin. Se ilmeisesti luulee, että imurointi on jonkinlaista leikkiä, koska se tulee leikkimään imurin lähelle.

9. Leikkauksen jälkeen Bamsesta on tullut kunnon sylikoira. Pienenä se ei nauttinut silittelystä, mutta etenkin joulukuisen leikkauksen jälkeen se on alkanut nauttia silittelystä. Bamse myös pyrkii syliin, jos joku istuu lattialla. Jos istun työtuolilla ja pidän jalkoja sohvalla, Bamse saattaa kiivetä siitä syliini. Tätä se teki muistaakseni jo ennen leikkausta.

10. Bamse pitää hissin käyttämisestä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti