lauantai 11. huhtikuuta 2020

Koiran huomioiminen sisustuksessa

Ainakin meillä koiran hankinta on vaikuttanut hieman sisustukseen. Pennunkestävästä kodista kirjoitin elokuussa, mutta nyt vuorossa eivät ole enää pahviset suojat. Miten Bamse on otettu huomioon sisustuksessa?

Meillä on melko vähän säilytystilaa, joten emme ole pystyneet tekemään kovinkaan erikoisia sisustusratkaisuja. Toki erilaisia ideoita on käynyt mielessä, mutta ainakaan tähän mennessä niitä ei ole ollut mahdollista toteuttaa. Onneksi meillä oli sentään yksi lipasto ylimääräisenä, joten siitä tuli Bamsen lipasto.

Lipastoon mahtui sentään edes osa Bamsen tavaroista, vaikka kaikki aktivointipelit eivät kokonsa puolesta sinne mahdukaan. Lipaston päällä on Bamsen ruokasäiliö ja lipaston vieressä on kupinalunen sekä vesikuppi. Kupinalunen taisin itse asiassa hankkia jo silloin, kun Netan piti muuttaa kanssani pääkaupunkiseudulle. Plussaa on se, että kupinalusen voi pestä pyykkikoneessa.


Bamsen leluille on olemassa kori, jossa lelut eivät (yllättäen) kovinkaan hyvin pysy. Koriin on kuitenkin hyvä välillä kerätä kaikki löytyvät lelut, jos niitä alkaa pyöriä lattialla liikaa.


Puruluille ja herkuillekin on kehitetty säilytyssysteemejä, koska avatut herkkupussit eivät näytä kovinkaan kivoilta.


Eteiseen on laitettu tarrakoukkuja. Tässä on Bamsen pyyhkeitä ja kurahaalari.


Bamsen lempipaikalle on laitettu Bamsen oma tyyny, jotta Bamse voi mukavasti kytätä parveketta.


Muita koiraan liittyviä sisustusratkaisuja täällä ei olekaan, mutta ehkä niitä tulee lisää tulevaisuudessa. Ajattelin siinä tilanteessa kirjoitella myös tänne blogiin. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti