sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Teini-Bamsen kuulumisia

Tänään Bamsella tuli täyteen kymmenen kuukautta. Teineily jatkuu ja Bamse on todella kiinnostunut kaikista hajuista. Ehkä jopa kiinnostuneempi kuin aiemmin. Se on myös alkanut nostaa jalkaa yhä enemmän, joten joulukuinen jalkajuttu luultavasti tosiaan vaikutti siihen. Jalkaa nostaessa Bamse varaa mieluiten painoa nimenomaan sille leikatulle jalalle.

Viime aikoina Bamse on päässyt myös nauttimaan uusista lenkkipaikoista, mistä se on kaikesta päätellen nauttinut. Eilen se yritti ottaa suuhunsa niin ison puupalan, ettei se meinannut edes mahtua sen suuhun. Bamse tykkää myös leikkiä kotonakin itsekseen esimerkiksi heittelemällä leluja.

Ruokansa Bamse syö edelleen hitaasti, mutta enimmäkseen se kuitenkin syö kuppinsa tyhjäksi. Pari päivää sitten harjasin Bamsea ja löysin ensimmäisen kiinnittyneen punkin. Aiemmin tällä viikolla näin myös Bamsen naamalla kaksi punkkia (lenkin aikana ja lenkin jälkeen). Punkkien torjuntaan Bamsella on käytössä Bravecto, jonka on tarkoitus tappaa kiinnittyneet punkin. 

Olemme myös huomanneet, että Bamse saa nykyisin käytettyä energiaansa paljon järkevämmin kuin jalkaleikkausten jälkeen. Nythän se saa vihdoin liikkua kunnolla. Kotona se taas haluaisi innolla osallistua kaikkeen toimintaan, kuten tiskikoneen täyttämiseen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti