sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Tikit veks ja elämä jatkuu

Tiistaina oli vihdoin Bamsen tikkien poiston aika. Haava oli kuulemma parantunut hyvin. Saatiinkin lupa alkaa lisätä liikuntaa, mikä on varmasti Bamsellekin mieleen. Se nauttiikin elämästään täysin rinnoin ja on varmasti mukavaa, kun sen ei enää tarvitse öisin käyttää kauluria. 

Tämän jatkuvan kotona oleskelemisen aikana Bamse on oppinut taas nukkumaan pidempään kuin aamuseitsemään. Ennen joulukuista jalkaleikkaustahan se malttoi nukkua aamulla, mutta jossain kohtaa onni kääntyi. No, onneksi onni on taas alkanut suosia meitä.

En ole huomannut Bamsen reagoivan tähän poikkeavaan tilanteeseen erikoisemmin. Toisaalta eihän se tietenkään ymmärrä, mitä tapahtuu. Se on ollut kotona välillä jopa yllättävän rauhallinen. Sitten se on saattanut Zoom-luennon aikana tulla hakemaan huomiota.


Tiistaina saapui myös Zooplussan tilaus. Olimme tilanneet Bosch Mini Junior -ruokaa, märkäruokia ja uuden isomman ruokakupin. Bamse syö vielä hitaasti ja saattaa haluta alkaa haahuilla pois kupilta, mutta muuten uusi ruoka näyttäisi maistuvan sille.

Alun perin meidän piti saada Netta joukkoomme huhtikuussa, mutta koronavirus pistikin kapuloita rattaisiin. Ehkä saamme Netan tänne sitten syksyllä. Netta täyttää huhtikuussa jo huimat kymmenen vuotta. Eipä uskoisi.

Huhtikuussa Bamsella on aika fysioterapeutille, joten päästään sitten tarkastelemaan leikatun jalan käyttöä paremmin. Täytynee myös odottaa hetki jos toinenkin ennen kuin karvat kasvavat takaisin leikattuun jalkaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti