sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Kaljukoiven kuulumisia

Bamse tosiaan on varsinainen kaljukoipi, kun melkein sen koko vasen takajalka on ajeltu kaljuksi viimeisimmän jalkaleikkauksen yhteydessä. Karvat eivät vielä olleet ehtineet kasvaa kunnolla takaisin joulukuisen leikkauksen jälkeen. Itse asiassa Bamsen hännän läheltä on vieläkin havaittavissa kohta, jossa sillä oli epiduraali joulukuussa. Karvat ovat vähän hitaammin kasvavaa sorttia.

Muuten Bamse on ollut oikein iloinen ja toimelias. Täysin oma itsensä. Kauluria se käyttää melko paljon, koska sillä olisi kova hinku nuolla jalkaansa. Ja tietysti öisin on pakko käyttää kauluria. Itse haava taas näyttää parantuneen siististi.

Tämä kuva on otettu naistenpäivänä eli ennen Bamsen leikkausta 
Bamse-parka vaikuttaa kyllästyneeltä. Ja onhan se tylsää, kun ei saa vielä liikkua niin paljon kuin olisi mukava liikkua. Onneksi on edes aktivointipelejä, joihin Bamse voi suunnata energiaansa. Bamse todellakin tykkää pelata aktivointipeleillä.

Koronatilanteesta johtuen tähän mennessä melkein kaikki kurssini ovat siirtyneet etäopetukseen. Käytännössä kaikki tapahtumatkin on peruttu tai siirretty. Onneksi kotona on sentään Bamse tuomassa iloa päiviimme.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti