lauantai 26. lokakuuta 2019

Bamse pieni harvahammas

Bamsella tuli tänään täyteen ikää tasan neljä kuukautta. Kävimme tänään Mustissa ja Mirrissä ja kun Bamse istui vaa'an päälle, näytti vaaka 5,55 kg. Ei siis liikuta nelikuisen Netan mitoissa (onneksi). Säkää en ole edes yrittänyt mitata.

Alkuviikosta olimme käymässä Pohjois-Karjalassa perheeni luona. Siitä kirjoitan myöhemmin tänne blogiin, koska haluan kirjoittaa erillisen postauksen siitä, miten matka meni. Kyseessähän oli Bamsen ensimmäinen matka kaukoliikenteen junassa.

Bamselta on lähtenyt nyt kaksi etuhammasta alhaalta. Ensimmäinen saatiin itse asiassa talteenkin. Yläetuhampaista osa vaikuttaisi myös heiluvilta. Katsotaan siis, millainen harvahammaspentu täällä pian asuu. Bamsen suusta näkee myös, että sille on alkanut puhjeta isompia hampaita, joiden paikalla ei ole maitohampaita ollut ollenkaan.

Sisäsiisteyden kannalta kaikki sujuu oikeastaan samalla tavalla kuin ennenkin. Vahinkojen määrä vaihtelee edelleen paljon päivän mukaan. Osa vahingoista osuu alustalle, osa ei. Bamsella on kuitenkin selvästi ollut ainakin välillä pyrkimys tehdä tarpeensa sisällä samaan paikkaan. Välillä se on käynyt pissaamassa paikkaan, jossa pissa-alusta on yleensä ollut, vaikkei se juuri sillä hetkellä siellä olisikaan.

Neljän kuukauden ikäinen Bamse on mainio kaveri. Kun olemme harjoitelleet ulkona luoksetuloa, on sekin sujunut viime aikoina aika kivasti. Uusia temppuja ei ole nyt tullut harjoiteltua, mutta pitää yrittää keksiä jotain. Odottamista harjoitellaan edelleen ruokakupin äärellä.

Kuva on otettu n. viikko sitten

Ei kommentteja

Lähetä kommentti