perjantai 20. syyskuuta 2019

Pentukurssi, osa 2: Luopuminen

Eilen oli Bamsen pentukurssin toinen kerta. Jouduimme vain valitettavasti lähtemään sieltä vähän aikaisemmin. Harjoittelimme luopumista, jota emme olleetkaan tulleet harjoitelleeksi vielä Bamsen kanssa kotona. Harjoitus alkoi niin, että toisessa kädessä oli nami nyrkissä ja kun pentu ei yrittänyt saada namia, annettiin nami toisesta kädestä.

Bamselle aloin liittää tähän käskysanaa "jätä", ja se tajusikin sen nopeasti. Harjoittelimme myös niin, että nami oli avoimella kämmenellä, mutta käden pystyi sulkemaan taas nyrkkiin, jos pentu yritti saada namia siitä. Harjoittelin Bamsen kanssa vähän myös käskyä namin ollessa lattialla niin, että voisin peittää sen kädelläni.

Tätä harjoitusta jatketaan ehdottomasti kotonakin, koska tämä on varmasti tulevaisuudessa hyödyllinen käsky Bamselle. Varsinkin kun se haluaisi syödä maasta vähän kaikenlaista ja saa olla tarkkana siitä, ettei se popsi tupakantumppeja tai nuuskapusseja.

Postauksen kuvat on otettu pari päivää sitten. On hauskaa huomata kuvista, miten paljon Bamse on kasvanut. Ensimmäisissä kuvissa se oli vielä varovaisen näköinen, mutta näissä uusissa varovaisuudesta ei ole tietoakaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti