lauantai 24. elokuuta 2019

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

Bamse on nyt ollut meillä viikon ja asiat ovat menneet hyvin. Bamsessa on energiaa kuin pienessä kylässä (en edes vitsaile, se juoksi äsken hepulissa ympäri asuntoa). Lelut ovat kivoja ja ruoka maistuu. Eri ääniin se varmasti tottuu ajan myötä, vaikka ne nyt saavat sen kipittämään vähän matkan päähän. Pitääkin alkaa netistä etsiä videoita, joilla on erilaisia ääniä.

Yksinolo- ja sisäsiisteyskoulutuksesta ajattelin kirjoittaa sitten myöhemmin. Ensimmäisten temppujen opettelu on aloitettu. Naksutin on osoittautunut käteväksi apuvälineeksi ja naksuttelemalla olen opettanut Bamsen istumaan. Bamse on myös oppinut antamaan tassua ja koskemaan kättä nenällään.

Netta lähti takaisin kotiin torstaina. Nyt se on taas tutuissa kuvioissa. Onhan se voinut käydä täällä käymässä, mutta ei se silti kaupunkikoira ole. Sen olisi pitänyt pennusta asti tottua kaupunkiympäristöön.

Bamse puolestaan on päässyt ihmettelemään kaikenlaista. Yhtenä päivänä se oli mukanani ainejärjestöni puistoillanvietossa. Siellä se tosin enimmäkseen nukkui ja sitä vähän ujostutti. Toisena päivänä taas kävin Bamsen kanssa Verkkokaupassa, jonne saa nimittäin ottaa koiran mukaan. Samalla Bamse pääsi tutustumaan bussilla ja ratikalla matkustamiseen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti