keskiviikko 7. elokuuta 2019

Koirarantaa ja kuulumisia

Netta on käymässä minun ja avopuolisoni luona Helsingissä, ja olen pitkästä aikaa ehtinyt ottaa Netasta vähän kuviakin. Maanantaina kävimme Vantaalla Vantaanjoen koirarannalla ja Netta pääsi muistelemaan uimakoulun oppeja. Netan ollessa kaksivuotias kävimme nimittäin koirien uimakoulussa (ja tämä ei ole vitsi). Illalla taas löysimme kivan paikan ottaa kuvia Netasta pihlajapuiden luona.

Kun kävin hakemassa Netan, nappasin mukaani myös Netan kankaisen kevythäkin, jota kutsumme Netan mökiksi. Netta onkin viihtynyt mökissään, jonka oviaukot ovat koko ajan avoinna. Sinne on myös hyvä viedä puruluu, vaikkei sitä haluaisikaan syödä. Vanha kunnon sohvakaan ei ole yhtä mieluisa paikka kuin mökki.

Netta on myös ollut yllättävän hiljainen, eikä se ole osoittanut kiinnostusta rappukäytävästä kuuluvia ääniä kohtaan. Hyvä niin. Ulkoa kuuluvat äänet saavat yleensä Netan kohottamaan päänsä ja tähyilemään äänen suuntaan. Viime käynnillään Netta katseli välillä ulos ikkunasta, mutta nyt se ei ole tainnut tehdä niin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti