keskiviikko 21. elokuuta 2019

Ensimmäiset päivät uudessa kodissa

Bamse on jo kotiutunut meille hyvin. Ensimmäisenä iltana (lauantaina) sitä selvästi vielä vähän jännitti, mutta sunnuntaiaamuna jännitys oli jo poissa. Aamukuudelta olisi myös ollut Bamsen mielestä sopiva aika leikkiä. Se oli myös noukkinut sängyn alle unohtuneen muovisen kukkaseppeleen.

Bamse on lähimetsikköjä lukuun ottamatta saanut ulkoilla hihnassa. On pakko sanoa, että se kävelee hihnassa paljon nätimmin kuin olisin olettanut. Se ei juurikaan vedä (paitsi pahimman hepulin iskiessä), vaan ennemmin se meinaa välillä jäädä jälkeen, kun se pysähtyy kesken kaiken.

Energiaa Bamsella riittäisi vaikka kuinka paljon. Eteisen matto piti siirtää tilapäisesti pois, koska sitä olisi Bamsen mielestä ollut hyvä pureskella. Omaa petiään se taas retuuttaa välillä pitkin lattiaa. Onneksi sentään lelutkin kelpaavat.

Bamse on myös ulkoilujen yhteydessä saanut paaaljon silityksiä ja rapsutuksia. Ja ihmisiä se todellakin rakastaa. Emme ole ainakaan vielä tavanneet ihmistä, josta Bamse ei pitäisi. Alamme nyt myös etsiä Bamselle leikkikavereita.

Netta on suhtautunut Bamseen varautuneesti. Aivan kuin sitä pelottaisi pentu. Bamse on tosin kunnioittanut Nettaa melko hyvin. Pian Netta tosin pääseekin takaisin kotikotiin tuttuihin ympyröihin.

2 kommenttia: