perjantai 24. toukokuuta 2019

Uusi blogi, vanhat kujeet

Tervetuloa Soopelisirkukseen niin uusille kuin vanhoillekin tuttaville! Joku on voinut päätyä tänne Soopelisirkuksen vanhasta blogista ja loput eivät tiedä mistä on kyse, joten pieni selitys lienee paikallaan. Mistä oikein on kyse ja miksi blogi on muuttanut uuteen osoitteeseen?

Soopelisirkus on yhdeksänvuotiaan Netta-sheltin blogi. Alun perin Soopelisirkus on perustettu heinäkuussa 2010 nimellä Netta's Stage. Nimen Soopelisirkus se sai helmikuussa 2015. Olen kirjoittanut blogiin vuosien varrella Netan elämästä ja harrastuksista. 
"Nyt on sitten aloitettu koirablogi, jonka päätähtenä on shelttipentuni Netta." 
Näillä sanoilla aloitin Netan blogin. Netta oli kolmen kuukauden ikäinen ja minä olin 15-vuotias yläkoululainen. Nyt Netta on yhdeksänvuotias ja minä 24-vuotias opiskelija. Blogi on siis kulkenut mukanamme yläasteen loppuvaiheista lukion kautta yliopistoon asti. Vaikka Netta muutti takaisin kotikotiini noin kolme ja puoli vuotta sitten, en silti kokenut tarpeelliseksi lopettaa blogiani. 

Nyt koen kuitenkin, että on oikea aika aloittaa puhtaalta pöydältä. Aika on siihen kypsä. Mikä olisikaan loistavampi tapa herätellä koirablogiharrastusta kuin jatkaa blogia uudessa osoitteessa? En  kuitenkaan aio piilottaa vanhaa Soopelisirkuksen blogia, sillä vanhat postaukset ovat oman aikansa kuva. Ennen kaikkea ne ovat tärkeitä muistoja siitä, mitä olen aiemmin kokenut Netan kanssa. En ehkä enää kirjoittaisi kaikkea täysin samalla tavalla, mutta seison jokaisen kirjoittamani tekstin takana.


Psst. Blogia voi seurata myös Bloglovinissa, alla linkki siihen.

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja

Lähetä kommentti