perjantai 14. tammikuuta 2022

Alkuvuoden tapahtumia

Tänä vuonna tarkoitus on lopettaa blogin laiminlyönti, joten mennään suoraan asiaan. Vuosi on alkanut ihan hyvissä merkeissä. Vuodenvaihteessa jännitti eniten Netan reaktio, koska se ei ole ollut täällä ikinä uutenavuotena. Itse asiassa sen ainoa uusivuosi kaupungissa oli Kajaanissa yli kymmenen vuotta sitten. Onneksi raketit eivät juurikaan kuuluneet sisälle. Pikaulkoilulla (hyvissä ajoin ennen keskiyötä) Nettaa selvästi jännitti pauke ja rakettien haju.

Viime viikon perjantaina Netta alkoi oireilla silmätulehdusta, ja kävimmekin eläinlääkärissä. Netta sai vaivaansa silmätipat ja kehotuksen käydä silmiin erikoistuneella lääkärillä tutkimuksella, jotta voitaisiin mahdollisesti saada selville syy näille silmätulehduksille.

Netta

Tämän viikon tiistaina oli Pandan toisen jalkaleikkauksen aika. Urheilukoiraklinikalla jalasta poistettiin kaksi metallilevyä. Niistä toinen oli ilmeisesti hangannut ihoa ja estänyt haavaa menemästä kunnolla umpeen. Nyt Panda sai myös luvan tehdä ulkona hihnalenkkejä ja kotona liikkua vapaasti.

Parin viikon päästä leikkauksesta on tarkoitus poistaa tikit, ja sen jälkeen varataan Pandalle aika fyssarille. Näin saadaan vihdoin jalka kuntoon. Toisaalta on hyvä, että tähän samaan syssyyn tuli tämä toinen leikkaus, niin ei tarvittu toista erillistä toipumisrumbaa.

Bamse

Tiistaina Bamsekin sai käydä eläinlääkärissä, koska se alkoi voimakkaasti siristellä oikeaa silmäänsä. Tälläkään kertaa Bamsella ei ollut silmätulehdusta, vaan ylimääräiset ripset aiheuttivat ongelmia. Eläinlääkäri nyppikin löytämänsä ylimääräiset ripset irti.

Bamsella kuului myös taas kerran lievä sydämen sivuääni. Se ei kuulunut taaskaan koko ajan vaan vain silloin, kun Bamsea jännitti. Kun Bamse hieman rentoutui, sitä ei enää kuulunut. Tämä sivuääni on kuulunut varmaan ainakin viimeisen vuoden aikana kaikilla lääkärikäynneillä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti