sunnuntai 15. elokuuta 2021

Tervetuloa kotiin, Panda

Täten toivotamme laumaamme tervetulleeksi Pandan (Zetland's Perla). Panda on sijoituskoira, ja se sattuu myös olemaan Bamsen siskontytär. Haimme Pandan eilen kotiin, ja se olikin melkoisen hämmentynyt. Matkalla se vinkui kuljetuskopassaan, mutta rauhoittui myös välillä nukkumaan.

Bamse oli mukana Pandaa hakemassa. Kotona Bamse on ollut kiinnostunut uudesta tulokkaasta, ja se olisikin innoissaan hakemassa Pandaa leikkimään. Se vaikuttaa myös hämmentyneeltä Pandan nukkumisesta. Eilen illalla ruokailun aikaan Bamse myös söi ruokansa nopeammin kuin koskaan, ja ilmoitti myös Pandalle, ettei sillä ole sen kupille asiaa. Bamse on myös nuollut Pandan korvia ja käynyt useita kertoja haistelemassa pentua.

Panda on ollut hyvin reipas tyttö. Se onkin uteliaana tepastellut menemään pitkin asuntoamme. Kuten etukäteen jo arvelin, se mahtuu kulkemaan suljetun koiraportin pinnojen välistä. Siispä koiraportti makuuhuoneen oveen ei taidakaan olla ihan välttämätön, koska Panda kuitenkin pääsisi siitä kulkemaan.

Tänään kävin Pandan kanssa hakemassa Mustista ja Mirristä pentuaitauksen, koska sitä voi käyttää kätevästi myös tilanjakajana. Matka sujuikin hyvin. Paluumatkalla väsynyt Panda sai matkustaa olkalaukussa, jossa se bussissa tyytyväisenä nukkuikin. Pieni pää vain pilkisti esiin osittain avoimesta vetoketjusta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti