keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Bamsen mätsäridebyytti

Eilen oli Bamsen ensimmäisen mätsärin ajan. Niinpä suuntasimme Vantaalle Jumbon parkkihalliin. Parkkihalli oli aluksi Bamsesta vähän jännä, mutta lopulta se tottui tilanteeseen ja oli oma normaali itsensä. Eniten sitä varmaan jännitti se, kun äänet kaikuivat eri tavalla kuin muualla.

Bamse osallistui pentuihin (kuten arvata saattaa) ja osallistujia oli pentuluokassa reilut neljäkymmentä. Esiintyminen meni Bamsella vähän pomppimiseksi, sillä se katsoi parhaaksi esitellä tuomarin nähden parhaat kenguruloikkansa. Ei siis ihme, että sieltä napsahti sininen.

Nauhakehiä odotellessa meinasi iskeä vilu. Onneksi olin pukeutunut suhteellisen lämpimästi muistettuani, että parkkihalleissa on usein kylmä. Jotenkin mieleeni muistui yksi tammikuu, kun olin Netan kanssa mätsärissä parkkihallissa. Jep, oli kylmä.

Mätsäristä poistuimme ilman sijoitusta. Onneksi edessä on vielä ainakin yksi mätsäri ennen Messaria (jonne ilmoittautumista alan melkein jo katua). Pitää myös alkaa harjoitella kotosalla ahkerasti. Harmi vain, ettei kotona voi oikein harjoitella pöydälläoloa samalla tavalla kuin mätsäreissä. Pöytä nimittäin vähän jännitti Bamsea, tuomari taas oli sen mielestä kiva.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti