torstai 12. marraskuuta 2020

Haava silmässä ja syksyä ilmassa

Elämäämme ei kuulu oikeastaan mitään erikoisempaa. Netta on vieläkin luonamme, ja vien sen ensi viikolla takaisin kotiin. Bamse kävi lokakuussa yksivuotisrokotuksessaan. Eläinlääkärissä käyminen oli Bamsen mielestä todella epäilyttävää. Olimme vielä siinä samassa huoneessa, jossa Bamsea tutkittiin joulukuussa, kun sen jalka oli murtunut (mutta murtumasta ei vielä oltu varmoja). Bamse ei möyskään olisi halunnut lähteä eläinlääkärin matkaan rokotuksen ajaksi.

Lokakuun loppupuolella Nettaa kohtasi murhe. Hakeuduin Netan kanssa HauMauhun, kun Netta raapi silmäänsä ja silmä punotti. Syyskuussahan Netalla oli ollut silmätulehdus, mutta haluttiin tarkastaa tämä tilanne. Ja onneksi tarkastettiin, koska kävi ilmi, että Netalla oli oikeassa silmässä haava. Mukaan saatiin kipulääkettä ja kahdet eri tipat.


Kontrollikäyntiin asti Netan piti käyttää kotona kauluria, mikä ei neitikoiraa ollenkaan miellyttänyt. Onneksi kontrollissa selvisi, että silmä oli parantunut, joten kaulurista päästiin eroon. Tippoja piti kontrollikäynnin jälkeenkin antaa vielä muutaman päivän ajan.

Bamse puolestaan on kunnostautunut opiskeluavustuksessaan. Se on muun muassa pyrkinyt istumaan kirjojen päälle. Gradun tekeminenhän tunnetusti onnistuu loistavasti, jos koira istuu kirjan päällä. Noin muuten Bamse on taas hyvin tottunut etäopiskelun aikaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti